Politiet måtte tage sig af fuld mand tre gange: Til sidst fik de nok

Tre gange måtte politiet torsdag tage sig af den samme fulde mand i Køge. Men til sidst fik ordensmagten nok.

Kl. 10.29 og i minutterne derefter fik politiet flere henvendelser om en mand, der gik rundt og spurgte tilfældige efter hjælp. Til sidst gik han rundt blandt biler på Københavnsvej i Ølby-området.

En patrulje fik kontakt til en lettere spirituspåvirket, 63-årig mand fra Store-Heddinge, som blev skønnet i stand til at klare sig selv. Efter samtalen med politiet ønskede han blot at komme hjem. Politiet kørte ham derfor til stationen i Køge, så han kunne tage toget til Store-Heddinge.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

LÆS OGSÅ: Stoppet af politiet da han ville redde mand på havet: Nu er der samlet ind til bøden og en ny køreprøve

Kl. 12.26 fandt en færdselspatrulje imidlertid manden rodende rundt på cykelstien på Vordingborgvej i Køge by. Han blev således igen kørt til togstationen i håb om, at han nu ville tage hjem som tidligere ønsket.

Den 63-årige blev ikke sigtet for noget i anledning af sin adfærd – hverken på Københavnsvej eller Vordingborgvej.

Men kl. 17.28 fik politiet en henvendelse fra personalet på Køge sygehus om, at den 63-årige under ophold på sygehuset nu havde indtaget medbragt spiritus. Og det havde han gjort i sådan et omfang, at han nu lå og sov på gulvet på skadestuen.

LÆS OGSÅ: 18-årig kvinde død i trafikulykke: Politiet vil have 23-årig mand i fængsel

Manden var som sådan ikke behandlingskrævende, men politiet besluttede nu at frihedsberøve ham, så han kunne sove rusen ud i detentionen på politistationen i Roskilde – uden at forstyrre andre rundt omkring i Køge.

Først tidligt fredag morgen blev den 63-årige løsladt og lukket ud fra politistationen.