15. sep. 2022 - 12:44

Politiet: Hvem ejer vådt dametøj fra en skraldespand?Københavns Politi efterlyser ejeren af noget vådt dametøj, som politiet har fundet i en skraldespand.

I den samme sag er der tidligere efterlyst en motorcyklist. Politiet har ikke mistanke om, at der er foregået noget kriminelt.

På politiets hjemmeside skriver Københavns Politi:

“Mandag aften den 29. august kl. 22 observerede en borger en motorcyklist, der holdt i krydset Haarlem Allé/Kongelundsvej på Amager. Borgeren så motorcyklisten smide noget tøj i en skraldespand, hvorefter personen kørte fra stedet.

Københavns Politi udsendte den 31. august en efterlysning af den pågældende motorcyklist, og som led i arbejdet med at få klarlagt de nærmere omstændigheder, offentliggør politiet nu billeder af det tøj, som blev fundet i skraldespanden.

Der er tale om en nederdel med blåt blomstermønster, en sort kjole med lange ærmer og v-udskæring og en sort underkjole med stropper.

Umiddelbart har Københavns Politi ikke nogen konkret mistanke om, at der skulle være sket en forbrydelse, men politiet vil gerne i kontakt med tøjets ejer eller den pågældende motorcyklist.

”Vi vil gerne opklare mysteriet om, hvorfor der ligger vådt kvindetøj i en affaldsspand. Det kan stamme fra en forbrydelse, men der kan også være helt naturlige grunde til, at det ligger der. Det vil vi gerne have opklaret, og derfor vil vi gerne i kontakt med enten tøjets ejermand, nogen der ved, hvem der ejer det, eller føreren af den motorcykel, som vi tidligere har efterlyst,” siger politikommissær Peter Kamp fra Københavns Politi.

Borgere, der har kendskab til tøjet eller dets ejer, bedes kontakte politiet på tlf. 1-1-4.”