03. aug. 2022 - 20:17

Politiet er på jagt: Røvede ekspedient med stor dolk og satte brand til flugtbilenEn mand har netop røvet Dagli’Brugsen i Mosbjerg med en stor dolk – flugtbilen er efterfølgende blevet sat i brand

Onsdag aften omkring klokken 18.10 fik Nordjyllands Politi en anmeldelse om et væbnet røveri af Daglig’Brugsen på Mosbjergvej i Mosbjerg, der ligger vest for Frederikshavn.

’En mand har med en større dolk har truet ekspedienten til et endnu ukendt beløb fra kassen. Han kørte fra stedet i en sort, større bil med polske nummerplader,’ oplyser Nordjyllands Politi.

Røveriet satte en større jagt i gang efter gerningsmanden, der endnu ikke er fundet.

Sagen udviklede sig dog yderligere, da Nordjyllands Politi fik en anmeldelse om en brændende bil på Tolstrupvej ved Tversted klokken 18.30. Her fandt politiet røverens bil i brand.

SE OGSÅ: ANKLAGE: UDSATTE 19-ÅRIG KVINDE FOR TORTURBEHANDLING OG MORDFORSØG – NU HAR DOMMER TALT

Nordjyllands Politi spørg nu offentligheden om hjælp. Politikredsen vil gerne i kontakt med folk, der har set eller hørt en bil i høj fart køre fra brandstedet på Tolstrupvej/Uggerby Skovvej i Hjørring Kommune omkring klokken 18.30 til 18.35. Politiet hører også gerne fra folk, der har eventuelt andre oplysninger i sagen.

Har du det, bedes du kontakte Nordjyllands Politi på 1-1-4.

OPDATERING 21.00:

Røveren er nu fundet – læs opdatering her.

Den udbrændte flugtbil
Den udbrændte flugtbil

Her arbejder politi og brandvæsen ved den udbrændte bil
Den udbrændte flugtbil