Anklage: Udsatte 19-årig kvinde for torturbehandling og mordforsøg – nu har dommer talt

En 22-årig mand fra Kolding-området er nu blevet varetægtsfængslet i fire uger for ifølge anklagen at skulle have forsøgt at slå en 19-årig kvinde ihjel og udsat hende for torturlignende behandling

Syd- og Sønderjyllands Politi anholdt i går en 22-årig mand på Nørregade i Vejen, hvor politiet havde været kaldt ud til et ’mistænkeligt forhold’.

Den 22-årige mand blev efterfølgende sigtet for forsøg på manddrab og grov legemlig skade på en 19-årig kvinde i går i Vejen. Klokken 13 i dag blev han fremstillet med samme sigtelse i et grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg.

SE OGSÅ: KØ PÅ MOTORVEJ: UNG MAND HOPPET UD FRA BRO

Anklagen lyder helt konkret på, at den 22-årige mand på Nørregade i Vejen mellem klokken 14.00 og 18.40 har udsat den 19-årige kvinde for en lang og torturlignende behandling, skriver JV.dk, der har været til stede under grundlovsforhøret.

Mediet beretter endvidere om, at den 22-årige ifølge anklagen skulle have holdt en kniv mod den unge kvindes hals, mens han tog kvælertag på hende og råbte, at han ville slå hende ihjel.

Mens den grove vold stod på, skulle kvinden flere gange have været besvimet, mens hun fik taget kvælertag og slået sit hoved ind i væggen.

”Han har givet hende flere lussinger og bidt hende flere gange,” sagde anklageren under grundlovsforhøret ifølge JV.dk.

Den resterende del af grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre, da anklagere begærede dette.

SE OGSÅ: VEJEN: KVINDE UDSAT FOR DRABSFORSØG

Omkring klokken 14.30 sluttede grundlovsforhøret i Esbjerg. Dommeren valgte at varetægtsfængsle den 22-årige mand i fire uger, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Han nægter sig skyldig, men kærede ikke afgørelsen.

Presse-fotos.dk har været i kontakt med presseafdelingen hos Syd- og Sønderjyllands Politi, og de bekræfter, at grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre, og man derfor ikke kunne oplyse yderligere.