03. aug. 2022 - 21:02

Politiet anholder mulig røver: Røvede ekspedient med stor dolk og satte ild til flugtbilEn mand, der først røvede en Dagli’Brugsen i Mosbjerg med en stor dolk og siden satte ild til flugtbilen, er nu anholdt og på vej til politigården i Aalborg

Det oplyser Nordjyllands Politi.

Den anholdte mand, som politiet mistænker står bag røveriet, er 18 år gammel.

’Klokken cirka 19.20 oplyste et vidne, at den mulige gerningsmand nu var kørerende i en Mercedes og denne bil blev fundet i Hørmested,’ oplyser Nordjyllands Politi.

Her blev en 18-årig mand anholdt. Han er sigtet for røveriet i Dagli’Brugsen og for efterfølgende at sætte ild til flugtbilen.

Den 18-årige er nu på vej til politigården i Aalborg for yderligere efterforskning. I løbet af torsdagen fremstilles han i grundlovsforhør.

Det var onsdag aften omkring klokken 18.10, at Nordjyllands Politi fik en anmeldelse om et væbnet røveri af Daglig’Brugsen på Mosbjergvej i Mosbjerg, der ligger vest for Frederikshavn.

’En mand har med en større dolk truet ekspedienten til et ukendt beløb fra kassen. Han kørte fra stedet i en sort, større bil med polske nummerplader,’ oplyste Nordjyllands Politi tidligere.

SE OGSÅ: ANKLAGE: UDSATTE 19-ÅRIG KVINDE FOR TORTURBEHANDLING OG MORDFORSØG – NU HAR DOMMER TALT

Røveriet satte en større jagt i gang efter gerningsmanden, der altså nu er fundet.

Sagen udviklede sig dengang yderligere, da Nordjyllands Politi fik en anmeldelse om en brændende bil på Tolstrupvej ved Tversted, hvor gerningsbilen blev fundet i brand.

Nordjyllands Politi har endnu ikke oplyst, hvor mange penge røveren slap af sted med.