09. okt. 2022 - 10:25

Politiet efterlyser røver: Slog og sparkede medarbejderSydsjælland og Lolland Falsters Politi efterlyste lørdag aften en mand i forbindelse med et ‘mistænkeligt forhold’. Nu oplyser politiet til TV2 Øst, at manden er efterlyst, da han har stjålet i Meny på Parkvej i Nykøbing Falster, og derefter slået og sparket en ansat.

Manden havde taget varer i butikken, som han ikke havde nogen plan om at betale for. Da han går ud af butikken bliver han gjort opmærksom på, at varerne ikke er betalt og derfor kan han ikke forlade butikken, før han har betalt.

Herfra udviklede sagen sig, som var startede med at være et tyveri, til nu at være en sag om røveri, forklarer vagtchefen hos Sydsjælland og Lolland Falsters Politi.

LIGE NU LÆSER ANDRE “JEG VIL SKIDE PÅ JERES SÆRLIGE BEHOV” – SKOLEBUSCHAUFFØR TRUER BØRN MED AUTISME

 “I forbindelse med, at han flygter fra stedet, er der noget personale, der tager kontakt til ham, og i den forbindelse vil de have varerne retur, da han tildeler den ene mandlige medarbejder både slag og spark”, fortæller vagtchefen til TV2 Øst.

Politiet rykkede ud med flere patruljer, hunde og beredskabspatruljer, men kom for sent til stedet, da røveren allerede var flygtet derfra.

LÆS OGSÅ: MELDING OM PÅSAT BRAND: BRANDVÆSNET RYKKER UD TIL BRAND I SKUR

Nu søger politiet ham igen søndag, og råder manden på billedet til at melde sig selv.

Politiet skriver på twitter, at de har alle de oplysninger på manden, som de skal bruge til at efterforske videre i sagen.