21. jun. 2023 - 15:31

Politi søger vidner til skyderi: Maskeret mand skød frisørDa en mand tirsdag aften blev skudt i en frisørsalon på Nørrebro i København, var gerningsmanden kun inde i salonen i få sekunder, før vedkommende forlod stedet igen.

Onsdag arbejder Københavns Politi fortsat på at finde gerningsmanden. Det oplyser Bo Hass Jensen fra Københavns Politi.

– Han er faktisk kun inde i syv sekunder, siger politikommissæren, som fortæller, at gerningsmanden både ankom og forlod stedet på cykel.

Cyklen menes at være en mørk BMX-cykel.

LÆS OGSÅ: Politiet: Gerningsmand til skyderi kom og flygtede – på cykel

Gerningsmanden var klædt i sort fra top til tå og fuldt maskeret, hvorfor han ifølge politiet må have skilt sig ud på den varme sommerdag.

Skyderiet i salonen på Nørrebrogade fandt sted kort før klokken 18.

Offeret var en mand, som var ved at klippe en kunde i salonen, da han blev skudt. Tirsdag oplyste politiet, at manden er uden for livsfare.

Politiet har ikke fundet noget videoovervågning fra frisørsalonen, men har overvågning fra gadebilledet, og på overvågningen er gerningsmanden altså maskeret.

LÆS OGSÅ: Skyderi i København: ‘De har skudt min søn’

Siden skyderiet har flere vidner henvendt sig til politiet, og Bo Hass Jensen vil gerne høre, hvis man har set det mindste.

– Vi er meget interesserede i, hvad der bliver af ham, da han forsvinder derfra. Så alle, der har set det mindste, vil vi rigtig gerne høre fra, siger han.

Københavns Politi kan endnu ikke sige noget om motivet til skyderiet.