Politi med maskinpistoler i butikscenter: Alle skal ud!

Politi med maskinpistoler er torsdag eftermiddag tilstede på Borgen i Sønderborg, hvor de har beordret alle ud.

SønderborgNYT citerer Kvickly-chef Lars Skovhus for, at alarmen skyldes, at der er en person, som har ringet til politiet og fortalt, at der er set en pistolbevæbnet mand i indkøbscentret.

Jv.dk skriver, at politiet har afspærret alle indgange.

Politiet er i gang med at undersøge samtlige butikker i centret.

Syd- og Sønderjyllands Politi skriver på Twitter:

“er i øjeblikket synligt til stede ved Shoppingcentret Borgen i Sønderborg. Vi undersøger anmeldelse om et mistænkeligt forhold. Umiddelbart ikke nogen grund til bekymring eller risiko for borgerne.”

(Artiklen fortsætter under tweetet)

Opdatering kl. 17.25: Ifølge presse-fotos.dk’s udsendte er butikscentret åbent igen.

Kommunikationsenheden i Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser til presse-fotos.dk, at der hverken er anholdte eller tilskadekomne i forbindelse med aktionen.

OPDATERING klokken 19.30:

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at de klokken 15.49 fik en anmeldelse om, at en borger havde set en ung mand med en revolver i Shopping Centret Borgen.

Derfor rykkede politiet talstærkt ud til centret.

‘Politiet har i denne sammenhæng blandt andet afhørt anmelderen og gennemset videoovervågningsmateriale fra shoppingcentret,’ lyder det fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

‘Den pågældende unge mand er endnu ikke identificeret. Videoovervågningen dokumenterer dog, at flere unge har løbet rundt i centret og har leget med – hvad der altovervejende sandsynligt har været –  legetøjsrevolvere.’

Shopping Centret er åbnet igen, da det stod klart, at der ikke er tale om en farlig hændelse.