Philip Westh myrdede Emilie Meng: Nye oplysninger i sagen

I slutningen af juni blev den nu 33-årige Philip Westh kendt skyldig i flere alvorlige forbrydelser – en af dem var mordet på Emilie Meng. Philip Westh modtog en livstidsdom for sine forbrydelser, men nu er der nye oplysninger i sagen

Den 28. juni 2024 blev Philip Westh kendt skyldig i alvorlige forbrydelser begået mod tre unge piger.

Den 33-årige serieforbryder blev blandt andet kendt skyldig i drab, forsøg på voldtægt og andet seksuelt forhold end sameleje, forsøg på langvarig frihedsberøvelse og usømmelig omgang med lig mod 17-årige Emilie Meng tilbage i 2016.

Derudover blev Philip Westh kendt skyldig i blandt andet vold, forsøg på manddrab, langvarig frihedsberøvelse, voldtægt og voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje mod en 13-årige pige fra Kirkerup samt for blandt andet forsøg på voldtægt og langvarig frihedsberøvelse af en 15-årig efterskoleelev fra Sorø

Philip Westh modtog en livstidsdom for alle sine forbrydelser ved Retten i Næstved. En dom som han valgte at anke, fordi han gerne vil frikendes for alle forhold omhandlende Emilie Meng og efterskoleeleven fra Sorø.

Philip Westh erkender dele af sagen med den 13-årige pige fra Kirkerup.

Mandag er der nye oplysninger omhandlende den ankesag, som skal køre ved landsretten.

Lidt over et år skal der nemlig gå, før Østre Landsret kommer til at behandle sagen.

Helt nøjagtig er planen, at den skal begynde den 28. oktober 2025, oplyser Østre Landsret til TV 2.

Der er denne gang afsat 13 retsdage, og der forventes at falde dom den 19. november 2025.

‘Årsagen til at der går lidt over et år, før ankesagen påbegyndes, skyldes den generelle berammelsessituation, sagens varighed og sagens karakter,’ oplyser Østre Landsret til TV 2.

Det er efter planen forsat Karina Skou, som skal være forsvarer for Philip Westh.

Mandag er der sket et alvorligt frontalsammenstød på en landevej mellem en lastbil og en personbi. I den forbindelse er en lægehelikopter landet tæt på stedet, mens en person ligger på en båre bag hvide forhæng.

Morder og voldtægtsforbryder Philip Westh