Oplev verdens smage ved søerne: Street Food i København

Snart bliver søerne i København omdannet til et gastronomisk paradis, når Street Food-boder tager plads rundt omkring Peblinge Sø.

Om ikke så forfærdelig længe bliver søerne i København omdannet til et gastronomisk paradis til glæde for alle madelskende entusiaster.

Målet med Street Food festivalen er at sætte fokus på mangfoldighed og iværksætteri, hvor mange nye og etablerede madkoncepter får lov til at pryde scenen rundt omkring Peblinge Sø i København.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto.

Der vil således være madiværksættere, mindre restauranter og større gastronomer samlet ved søerne, så du på den måde oplever den københavnske madscene helt tæt på og samtidig mærker, hvad der rør sig.

Madkulturer og verdenskøkkener fra Mexico, Gambia, Marokko, Italien, Jamaica er blot nogle af de lande, hvis mad man kan nyde godt af.

Madfestivalen bliver afholdt på gang- og cykelstierne rundt omkring Peblinge Sø, så der vil være rig mulighed for at slå sig ned i smukke omgivelser med venner og familie og nyde drikkevarer, mad, god stemning og godt samvær.

Street Food ved søerne bliver afholdt fra den 15. august frem til den 18. august.

Du kan læse mere om begivenheden her.

Det er sommer, og Presse-fotos.dk har lavet en oversigt over aktiviteter i København Zoo, der er oplagt til børnefamilier.