Ny bro åbnet: Stor opbakning og festligheder

Den nye bro tiltrak mange mennesker.
Den nye bro tiltrak mange mennesker.

Søndag morgen åbnede den nye Storstrømsbro for offentligheden. Den nye bro tiltrak mange besøgende, og der var ligeledes en del aktiviteter.

Søndag den 15. september blev den nye storstrømsbro åbnet for offentligheden.

Begivenheden fandt sted mellem klokken 10 og 16, og i løbet af denne tid kunne man komme ud på den nye bro samt gå 1,5 kilometer fra Vordingborg-siden.

Samtidig kunne man komme ind og se støbehallen, hvor de sidste fire brofag var synlige.

Nummer fire var færdig, nummer tre manglede den sidste hånd, mens nummer to næsten stod klar, og nummer et var under forberedelse med armeringsjern.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Den nye bro.

Begivenheden bød også på sejlture og en flyvetur med helikopter, som en del mennesker benyttede sig af. Dette foregik mod betaling.

Den nye bro var godt besøgt i år. Sidste år var der cirka 3.000 fremmødte, mens der i år har været op imod 10.000 mennesker, der har lagt vejen forbi.

Under hele arrangementet var der således god stemning med blå himmel og masser af sol. De fremmødte havde også muligheden for at købe mad og drikke på pladsen undervejs.

Presse-fotos.dk var til stede under åbningen af den nye storstrømsbro og bringer en række billeder fra begivenheden. Se billederne nedenunder:

Der var åbent hus på Fregatten i Jylland. Her blev der afholdt en rundvisning om udskiftningen af stormasten på flådeskibet.