Nu kommer solen til Danmark igen

Vejret i Danmark.
Arkivfoto.

Vejret i Danmark skifter hastigt for tiden. DMI er nu ude med en vejrmelding, der tyder mere sommerligt end synet ud af vinduerne søndag morgen for mange danskere.

Nu vender vejret.

I hvert fald kan man godt forvente både tørt og sol i løbet eftermiddagen, spørger man meteorologerne hos Danmarks Meteorologiske Institut.

I dag søndag den 23. juni klarer behøver man altså ikke stole på de synet af de grå skyer, der muligvis møder en ved første øjekast, vejret skal nemlig klare op i løbet eftermiddagen.

De tilføjer også, at man kan forvente temperaturer mellem 16 og 21 grader – her uddyber de med, at der kan forekomme svag til frisk vind fra vest og nordvest i Danmark.

‘I aften bliver det tørt med nogen eller en del sol, men ved Vestkysten stedvis overskyet. I nat mest klart vejr, dog med risiko for tågebanker,’ skriver de om vejret.

Det bliver koldest i Jylland, så selvom solen stikker sit ansigt frem, så skal man måske finde en trøje frem – særligt i aftentimerne, hvor man altså kan forvente temperaturer ned til 7-15 grader.

‘Svag til jævn vind omkring vest, ved kysterne op til frisk’

Det skriver DMI på sin hjemmeside.

De skriver også, at meldingen om vejret gælder til og med mandag.

Lørdag aften foregik en vanvittig biljagt. Den endte med at en motorcyklist kørte hårdt ind i et autoværn. Læs historien her.