21. jun. 2022 - 16:01

Mystisk politiaktion mandag aften: Mand ført væk i hvid DNA-dragtPolitiet var mandag aften til stede med flere patruljer i Albertslund – en mand er blevet ført væk i en hvid DNA-dragt

København Vestegns Politi var omkring klokken 22 aften massivt til stede ved Bækgården i Albertslund. Her så Presse-fotos.dks fotograf en mand blive ført væk iført en hvid DNA-dragt.

Kort efter begyndte politiet en ransagningen af en lejlighed, som manden havde opholdt sig i. Presse-fotos.dks fotograf oplyser, at politiet hurtigt trak gardinerne for, så man ikke kunne se ind.

SE OGSÅ: UHYGGELIG VIDEO VISER KNIVDRAB PÅ 31-ÅRIG

Vagtchefen hos Vestegnens Politi oplyser til Presse-fotos.dk, at man mandag aften har anholdt en mand på adressen.

”Vi efterforsker lige nu sagen intenst, så det er begrænset, hvad vi kan fortælle. Jeg kan ikke fortælle, hvorfor han er anholdt, eller hvad der er sket. Vi er nødt til at holde kortene tæt på kroppen lige nu,” siger vagtchefen til Presse-fotos.dk.

Han oplyser, at der stadig er personer på fri fod, der kan påvirke efterforskningen, og derfor er det altså sparsomt med informationer.

”Mennesker i området skal ikke gå og være bekymret over, at der er fare på færde, men nogle mennesker kan i den her sag påvirke efterforskningen, og derfor kan vi ikke sige mere,” fortæller vagtchefen.

SE OGSÅ: ALVORLIGT FÆRDSELSUHELD PÅ VESTEGNEN: ‘EN MOR GÅR RUNDT BLANDT BETJENTENE OG GRÆDER’

Der er anholdt en i sagen indtil videre, og det er personen i den hvide DNA-dragt. Han blev fremstillet i grundlovsforhør tirsdag klokken 13.30.

Lige nu venter vi på, hvad information der kommer i kølvandet på grundlovsforhøret.