Mystisk færdselsuheld: Rockere eller bander kan være involveret

To biler stødte sammen tirsdag aften. Begge biler var totalskadede. Politiet efterforsker nu bredt, herunder om der kan være rocker/bandegrupperinger involveret.

Der skete et voldsomt færdselsuheld tirsdag aften.

Da politiet nåede frem til stedet var to biler forulykket. Begge biler var totalskadede, men der var ingen personer relateret til uheldet på stedet.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Det er gået voldsomt for sig på stedet.

Vidner forklarede, at de to biler havde kørt med høj fart og var stødt sammen, hvorefter flere personer fra begge biler var løbet fra stedet. Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi.

De fik tirsdag aften klokken 19.26 en anmeldelse om et færdselsuheld på Birkelunden i Esbjerg, hvor to biler var stødt sammen.

Politiet afspærrede området og undersøgte stedet med både kriminalteknikere og hundepatruljer, men har ikke identificeret førerne af de to biler. Politiet efterforsker bredt, herunder om der kan være relationer til rocker/bandegrupperinger.

Har man set færdselsuheldet eller har andre oplysninger i sagen, kan man kontakte politiets servicecenter på telefon til 1-1-4. Syd- og Sønderjyllands Politi har i øjeblikket ikke yderligere oplysninger i sagen.

En ambulance er netop kørt ind i en personbil under udrykning i høj fart. Den havde en patient med bag i. Føreren af personbilen er blevet kørt på hospitalet. Læs den historie her.