Mystisk dødsfald i Roskilde: Nu er der nyt i sagen

Politiet betragter stadig sagen om en død 23-årige kvinde i Roskilde som en voldtægtssag – men ikke længere som en drabssag.

“Vi kan konkludere, at der ikke ligger en forbrydelse bag kvindens død. Der var intet i de rapporter, vi har fået, som kan give en mulig forklaring på, hvorfor kvinden døde, “siger Thomas Kristensen, kommunikationschef hos Midt- og Vestsjællands Politi, til sn.dk

Derimod mener politiet stadig, at der er foregået en voldtægt på Vestergade i Roskilde, hvor kvinden blev fundet død 26. januar.

LÆS OGSÅ: 23-årig kvinde død: Nu er 51-årig mand anholdt

Kvinden boede ikke i lejligheden, men hun havde et forhold til en 51-årig mand i området, som blev anholdt senere samme dag.

Midt- og Vestsjællands Politi udtalte på daværende tidspunkt:

“Efterforskningen har ført til, at en 51-årig mand, som kvinden har haft et forhold til, fremstilles i grundlovsforhør i aften sigtet for voldtægt mod kvinden i en periode forud for hendes død.”

LÆS OGSÅ: Mulig drabssag i Roskilde: Politiet arbejder med hunde i området

Den 51-årige var oprindeligt sigtet for voldtægt og drab. Nu drejer sigtelsen sig altså udelukkende om voldtægt. Han har siddet varetægtsfængslet lige siden, han blev afhørt i grundlovsforhør.