Massiv aktion efter drab: Nye oplysninger i sagen

31. marts blev en mand fundet skuddræbt i en bil under en ejendom på Frederiksberg. Nu er to mænd anholdt

Københavns Politi har tirsdag anholdt to mænd på 25 og 26 år, der er sigtet for drabet på en anden 25-årig mand i marts på Frederiksberg.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Den afdøde blev fundet dræbt af skud 31. marts i en parkeret bil i et parkeringsanlæg under en ejendom på Johannes V. Jensens Allé på Frederiksberg.

Ifølge politiets efterforskning blev han dræbt 30. marts.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der skete en massiv udrykning efter drabet

Tirsdag eftermiddag ved 14.30-tiden meddelte politiet, at en 25-årig mand var blevet anholdt, og at han er blevet sigtet for at have udført drabet. I samme forbindelse blev to andre mistænkte efterlyst.

Men ved 15.45-tiden kunne politiet så meddele, at en af de to efterlyste – en 26-årig mand – er blevet anholdt. Han er sigtet for medvirken til drabet.

Politiet leder derfor nu efter yderligere en person, der også er 26 år.

De to anholdte vil onsdag blive fremstillet i et grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg. Den efterlyste vil blive fremstillet in absentia – altså uden at han er til stede.

– Vi har haft en bred efterforskning af drabet, og vi fortsætter naturligvis vores arbejde, så vi også kan få anholdt den 26-årige, som vi mistænker for at have en rolle i forbindelse med drabet, siger vicepolitiinspektør Brian Belling, leder af Københavns Politis Afdeling for personfarlig kriminalitet, i pressemeddelelsen.

– Vi formoder, at han opholder sig et sted i udlandet.

Ifølge politiet er der ikke umiddelbart tegn på, at drabet er banderelateret.

Det 25-årige offer blev fundet dræbt, efter at politiet modtog en anmeldelse om en livløs mand i en parkeret bil.

/ritzau/