Marlenes vildeste ‘luder’-historier: ‘Han lavede cocktails og saft ud af spermen’

Presse-fotos.dk har lavet flere længere interviews med 52-årige Marlene Rommerdal Simoni. Hun har haft en turbulentfuld barndom med svigt, voldtægter og overgreb. Som teenager og voksen har hun været prostitueret i omkring 30 år. Redaktionen på Presse-fotos.dk vil gerne fortælle Marlenes både vanvittige og sørgelige historie. Det kommer vi til at gøre igennem en artikelserie, hvor vi udgiver i alt fem artikler, der beskriver dele af hendes liv. Hvis Marlene ringer en klokke hos vores læsere, er det formentlig, fordi du har set hende i TV, på Instagram eller på TikTok, hvor hun har delt brudstykker af sit liv.

Du kan læse historien om hendes liv her: DEL 1 | HISTORIEN OM MARLENES ‘LUDERLIV’: ‘FØRSTE GANG JEG HAVDE EN PIK I MUNDEN, VAR JEG TRE ÅR GAMMEL’

Marlene Rommerdal Simoni blev prostitueret i sine teenageår og fortsatte helt frem til, at hun var 45 år.

I sine mange år som prostitueret har hun oplevet lidt af hvert. Nogle af de vildeste historier, fortæller hun her:

Spermmanden:
”På bordellet på Istedgade havde vi en mand, vi kaldte for ’spermmanden’. Han kom en gang i mellem og købte alle dagens brugte kondomer af os. Han købte vel 300-400 kondomer ad gangen og betalte 3.000-4.000 kroner for det. Han stod og drak det sperm, der var i dem, og så tog han dem med hjem og brugte det som saft og lavede cocktails ud af spermen. Han har vel været i midt 30’erne.”

Tissemanden:
Der kom ofte en mand i 60’erne ned til os på bordellet, som gerne ville bruges som toilet og blive tisset i hovedet. Han kunne ligge op til 16 timer nede hos os med en urintragt over hovedet, som jeg så skulle tisse i. Det kostede ham over 10.000 kroner, hvis han var hos os i 16 timer. Han var faktisk en kendt forfatter, og det var vist alment kendt, at han gik på bordel. Men nok ikke lige, at han havde en golden-shower-fetish.”

Marlene undlader at fortælle det fulde navn af hensyn til manden.

Pølsemanden:
”Jeg kom flere gange hjem til en mand i midt 40’erne, hvor jeg skulle skide på hans tallerken. Han havde noget meget fint porcelæn, som han stillede frem, og så skulle jeg lægge en dej på det. Han holdt så en lille gourmet middag med min lort og drak vin til. Det kostede omkring 3.000 kroner for ham per gang.

Voksenbabyen:
”Jeg havde en voksen mand, der betalte for at blive behandlet som en baby. Han havde ble på og gjorde puha i den, lavede grædelyde og ville have bryst. Jeg skulle gøre ham rent, skælde ham ud og bare tale til ham, som om han var en baby. Han gjorde det et par gange om måneden, og det kostede ham cirka 5.000 kroner per gang.

(Artiklen fortsætter under billedet)

52-årige Marlene Rommerdal Simoni

Manden med hunden:
”Min chauffør kørte mig en lørdag nat som escort ud til en gut på Amagerbro, der lige var kommet ud af spjældet. Han havde købt fire timer, og jeg kommer så ind i lejligheden, og der er bare den sødeste hund. Mandens kæreste sidder i sofaen, og det er lidt underligt, synes jeg. Men det må de jo om, hvis det er sådan, de lever deres liv. Manden går pludselig over i køleskabet og tager en Stryhns-leverpostej med hen i stuen, hvor han beder sin kæreste lægge sig ned på gulvet og sprede benene.

Så smører han leverpostej mellem benene på hende og får hunden til at slikke det af og spørg mig, om vi skal gå ind i soveværelset og hygge.

Men der blev jeg godt nok vred. Jeg råbte ad ham og tog hunden og prøvede at komme ud. Han stillede sig imellem mig og døren, men jeg truede med at smadre ham. Det ender med, at min chauffør kommer op i lejligheden og hjælper mig, og vi kommer væk sammen med hunden og får afleveret den på et internat. Det var alt for sygt, og det går direkte mod min moral og principper, når dyr skal indblandes.”

”Jeg har faktisk aldrig været udsat for voldelige eller truende kunder sådan rigtig. Og jeg har også haft en række grænser i mit arbejde som luder. Blandt andet har jeg altid nægtet at lave noget, hvor jeg skulle illudere overgreb mod børn eller dyr. Det er for sygt, og det går mod alle mine principper.”

‘Vind et års medlemsskab af swingerklub’