Mark Le Fêvre takker nej: Kendisser afviser Vild med dans

Illustrationsfoto: Mange kendte takker nej til 'Vild med dans'.
Illustrationsfoto.

Det er ikke alle danskere, der er lige vilde med Vild med dans. Flere kendte ansigter ønsker ikke at deltage i programmet.

I aftes gik Danmarks modigste dansere atter engang på dansegulvet og mange danskere fulgte med, da endnu en episode af Vild med dans rullede over skærmen.

Der er dog én kendis, der aldrig kunne finde på at danse med i underholdningsprogrammet.

Det skriver Ekstra Bladet.

Komiker Mark Le Fêvre giver nemlig udtryk for, at han ikke kan se for sig, at han bliver en del af programmet.

Og dette skyldes ikke, at komikeren ikke er blevet ringet op og spurgt af TV 2. Det fortæller Mark Le Fêvre i podcasten Mathias Helts Talkshow.

‘Jeg ved, at vi har snakket om netop Vild med dans, Mathias, og jeg har takket nej,’ lyder det fra komikeren.

Men han er bestemt ikke den eneste kendte dansker, der ikke kunne finde på at deltage i danseprogrammet.

‘Jeg er tyk’

Veteranskuespilleren Kurt Ravn er blandt andet også blevet spurgt, om han kunne tænke sig at deltage i programmet, men her har den garvede skuespiller også takket nej.

Overfor Ekstra Bladet røbede Kurt Ravn endda, at han har fået tilbudt en plads i underholdningsprogrammet to gange.

Ligeledes afslører komikeren Frederik Cilius, at han har takket nej. Det gjorde han, da han var overbevist om, at han kun blev tilbudt en plads af én særlig grund.

‘Jeg sagde, at det havde jeg ikke lyst til. Jeg tror bare, at jeg blev inviteret, fordi jeg er tyk. De kan jo godt lide sådan nogle historier om nogle kendte tykke, der danser og taber sig. Det er det, det handler om. Det er jo ikke, fordi jeg er godt fjernsyn,’ har komikeren tidligere udtalt i DR-programmet ‘Den klassiske musikquiz’ på DR2.

Årets Vild med dans bærer præg af omfattende udskiftninger. Studiet, dommerpanel, værtspar og liveband er således blevet skiftet ud.

Men dette har ikke båret frugt i forhold til seer-tal.

Ved sæsonpremieren var der kun 570.000 seere, der så med. Det lave seertal er hele 148.000 lavere end premieren sidste år, hvor der var 718.000 seere.

Danskerne er enige: Dette par vinder Vild med dans.

ONP.