Mand slået ned på tankstation: Hastet til hospitalet

Onsdag aften har en bekymret ekspedient slået alarm til politiet. Ekspedienten har fortalt, at en mand er blevet stukket med en kniv.

Politiet og akutberedskabet er rykket talstærkt ud til en tankstation, da der er kommet melding om et knivoverfald.

Ved ankomsten til stedet stod det klart, at der ikke var tale om knivoverfald, men at en mand var blevet slået med en genstand.

Manden er kommet alvorligt til skade og derfor er ambulancen netop kørt fra stedet, så offeret kan få behandling for sine skader.

Det fortæller vagtchef ved Københavns Politi Dyre Sønnicksen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

“Ifølge den indledende melding var der tale om et knivstik, men det har vist sig ikke at være tilfældet. En mand er blevet slået og sendt med ambulancen. Vi er fortsat til stede, da vi er i gang med at undersøge hændelsen”, fortæller vagtchefen til Presse-fotos.dk.

Politiet er fortsat til stede på Saltværksvej i Kastrup, hvor man er i gang med at efterforske overfaldet. Derfor kan vagtchefen endnu ikke komme ind på, hvad der er gået forud for hændelsen.

“Vi skal have fat på overvågningen fra stedet og derfor kommer vi til at være til stede ved tankstationen lidt endnu”, afslutter Dyre Sønnicksen.

Grundet politiets arbejde kan der være delvist spærret og derfor skal kunder og bilister finde et andet sted at handle og tanke brændstof.

En mand er blevet slået ned i sit hjem, hvor maskerede mænd er trængt ind. De uhyggelige detaljer er nu kommet frem i retten.