Makabert: 88 kvælerslanger fundet på adresse

Politiet har fundet 88 ulovlige kongepytonslanger i et hus – ti af slangerne er blevet fundet døde, mens en var i så dårlig stand, at den måtte aflives

Onsdag aften gjorde Nordjyllands Politi et makabert fund i et hus ved Vester Hassing i Vendsyssel efter at være blevet alarmeret af en nabo.

Fremme på adressen fandt politiet nemlig hele 88 kvælerslanger af arten kongepyton i meget dårlig stand.

Det fortæller slangetæmmer Peter Løve Mark til mediet Nordjyske.

“Nogle slanger er døde, mens nogle skal aflives. Dertil er der fundet mange døde foderdyr som mus og rotter. Og det bliver der også sager ud af,” siger slangetæmmeren til mediet.

Senere fredag er det blevet opgjort, at der befandt sig ti døde slanger på adressen, mens mindst en har måtte aflives.

Torsdag begyndte Peter Løve Mark at bære de mange slanger ud af det pågældende hus, hvor han kunne konstatere, at mange af dem ser ud til at have manglet både vand og mad i lang tid.

De overlevende slanger er kommet hjem til slangetæmmeren, der nu forsøger at redde dem. Hvad der skal ske med dem efter, det er ikke gjort klart endnu.

Dyreværnet er sammen med Nordjyllands Politi involveret i sagen.

Et andet sted i landet er der stor kaos på en motorvej, hvor en pige truer med at hoppe ud fra en motorvejsbro. Det har ført til en afspærring af alle spor i nordgående retning, mens politiet og forbipasserende er i kontakt med pigen, der har stillet sig på den anden side af rækværket.

Kongepyton – Foto: Odense Zoo