Pige truer med at hoppe fra motorvejsbro: Kæmpe kaos

Fredag eftermiddag står en pige på en motorvejsbro og truer med at hoppe. Det har nu ført til en afspærring af alle spor på motorvejen. Ifølge Presse-fotos.dks udsendte er det den samme pige, som tre gange forleden også stillede sig ud på motorvejsbroen

Midt- og Vestsjællands Politi er fredag kort efter klokken 15.00 i gang med en politiaktion på Køge Bugt Motorvejen tæt ved <32> Køge.

Aktionen har betydet, at motorvejen er blevet spærret i nordgående retning, meddeler Vejdirektoratet.

Ifølge Presse-fotos.dks skyldes aktionen, at en pige har stillet sig ud over rækværket på en motorvejsbro og truer med at hoppe ned.

“Der er stoppet tre eller fire personbiler op for at hjælpe og tale med pige – og nu er politiet lige kommet med to patruljer,” siger vores udsendte og tilføjer:

“En skiltevogn og en patrulje afspærrer samtidig de nordgående spor, og det har skabt stor kaos og trafikale problemer her fredag eftermiddag, hvor mange er på vej hjem fra arbejde.”

(Artiklen fortsætter under faktaboksen)

Vejdirektoratet oplyser, at trafikken i øjeblikket ledes fra ved <32> Køge. Køen bevæger sig klokken 15.35 hele vejen op til lige før Solrød Strand og ned ad Vestmotorvejen og Sydmotorvejen til henholdsvis Lellinge og Lille Salby.

Af hensyn til sagens karakter vælger Presse-fotos.dk ikke at bringe billeder af pigen eller nærmere af aktionen omkring motorvejsbroen.

Presse-fotos.dk dækkede også forleden, da den samme pige stillede sig ud på broen, hvor hun truede med at hoppe. Det skete dengang flere gange på samme dag.