Ligposer ligger på badebro

Der er sket en massiv udrykning til et skovområde ved en sø. Politiet holder kortene tæt til kroppen, men nu har vidner set to fyldte ligposer blive båret væk fra en badebro

Betjente og teknikere fra Nordsjællands Politi arbejder lørdag aften sammen med øvrigt beredskab i et område af Esrum Sø ved Fredensborg Slotshave.

Politiet meldte tidligere på aftenen ud på det sociale medie X, at man undersøgte en mulig drukneulykke, men siden da har politiet ikke ønsket at kommentere sagen nærmere.

Presse-fotos.dks udsendte kan senere på aftenen oplyse, at der ligger to ligposer på en badebro.

“Vi har set to ligposer blive hevet op af vandet. Den ene er blevet båret væk, den anden ligger på badebroen. Vi ved ikke, hvad der er i, men der står kriminalteknikere og tager billeder af det, der ligger i ligposen,” siger vores udsendte.

“Politiet har oplyst til os, at de betragter området som et gerningssted,” lyder det videre.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet har aftenen igennem ikke ville dele mange oplysninger med offentligheden.

‘Vi har afspærret et område af søbredden ved Fredensborg Slotshave og henleder til, at man respekterer politiets afspærringer,’ er den eneste meddelelse indtil videre fra politiet. Presse-fotos.dk har lørdag aften flere gange forsøgt at få en uddybende kommentar.

På nuværende tidspunkt er tidshorisonten for politiets arbejde i området ukendt.

Senere har en indsatsleder på stedet oplyst til Presse-fotos.dks udsendte, at politiet eftersøger det søskendepar, der for ikke længe siden forsvandt fra deres bopæl i Fredensborg, og som ikke er set siden.

For få timer siden er der sket en anden alvorlig hændelse i København, hvor en ung mand er blevet hastet på hospitalet. I den forbindelse holder politiet et område afspærret.

OPDATERING:

Søndag morgen oplyser Nordsjællands Politi, at politikredsen har færdiggjort deres undersøgelser i området omkring Esrum Sø.

‘Vi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer,’ lyder det i den forbindelse for politiet.

OPDATERING:

Politiet bekræfter nu, at to personer er fundet døde. Læs opdateringen her.