To personer fundet døde

Presse-fotos.dks udsendte kunne lørdag aften se to ligposer blive hevet op af vandet i en stor sø. Nu bekræfter politiet, at to personer er blevet fundet døde

Nordsjællands Politi rykkede sammen med øvrigt redningsmandskab tidligt lørdag aften massivt ud til Fredensborg Slotshave ved Esrum Sø i forbindelse med undersøgelser af et mistænkeligt forhold.

Først meldte politiet ud, at man undersøgte en mulig drukneulykke, men resten af aftenen holdt politiet kortene tæt på kroppen og havde ikke yderligere kommentarer i sagen.

Senere på aftenen kunne Presse-fotos.dks udsendte sammen med andre vidner konstatere, at politiets teknikere arbejdede omkring to ligposer, der lå på en badebro.

“Vi har set to ligposer blive hevet op af vandet. Den ene er blevet båret væk, den anden ligger på badebroen. Vi ved ikke, hvad der er i, men der står kriminalteknikere og tager billeder af det, der ligger i ligposen,” sagde vores udsendte i den forbindelse.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses politiet arbejde omkring ligposerne lørdag aften

Søndag morgen oplyser Nordsjællands Politi, at aktionen i området er afsluttet.

“Som opfølgning på vores arbejde i Esrum Sø, Fredensborg, kan det oplyses, at der er fundet to afdøde personer,” melder politiet i den forbindelse.

“En anmelder ringede lørdag til 112 efter at have set nogle ben i søens vand. Et lig blev bjærget, og efterfølgende fandt dykkere endnu en afdød person,” oplyser vagtchef David Eckert.

Politiet formoder, at ligene kan have ligget i vandet i mere end en uge.

På nuværende tidspunkt er der ikke noget, der indikerer, at der er sket en forbrydelse, men politiet kender ikke de nærmere omstændigheder.

Nordsjællands Politi har endnu ikke identificeret de afdøde personer, og derfor har politiet ikke yderligere kommentarer i sagen.

Lørdag aften skete en anden alvorlig hændelse i København, hvor en ung mand er blevet hastet på hospitalet. I den forbindelse holder politiet et område afspærret.

Presse-fotos.dk følger sagen …