Søskendepar forsvundet: Eftersøgning iværksat

Et søskendepar har nu været forsvundet i et døgn. En eftersøgningen er iværksat efter parret, men søgningen har endnu ikke ført til et gennembrud i sagen

Onsdag eftermiddag efterlyste Nordsjællands Politi et søskendepar, der var forsvundet fra deres hjem i Kovangen i Frederiksborg.

Det sker, fordi politiet og de pårørende er bekymret for deres velbefindende.

Torsdag et døgn efter de sidste livstegn har ingen endnu hverken set eller hørt fra søskendeparret.

Det sker, selv om begge søskende er blevet efterlyst offentligt med navn og billede, og politiet i deres eftersøgning blandt andet har benyttet hunde.

“Vi har afsøgt de steder, som vi har vurderet som relevante, og vi har fået en del henvendelser fra borgerne, men ikke noget, som har ført til, at vi har fundet dem endnu,” oplyser Nordsjællands Politi til Sjællandske Nyheder.

Der er tale om søskendeparret 61-årige Marianne og hendes bror den 67-årige Benjamin, som du kan se billeder af nederst i artiklen.

Marianne beskrives som 170 centimeter høj, almindelig af bygning, lidt brun i huden, gråt/lyst lang hår. Hun er ofte iført cowboybukser og har håret sat op i hestehale, desuden bruger hun briller.

Benjamin beskrives som 180 cm høj. Han er lyshåret og bærer briller.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte Nordsjællands Politi på telefon 1-1-4.

Politiet er lige nu på jagt efter en 23-årige mand, der er mistænkt for at stå bag en alvorlig forbrydelse. Han efterlyses offentligt med navn og billede, men politiet opfordrer til, at man ikke selv tager kontakt til halm.