16. dec. 2021 - 14:06

Kvinde dræbt af knivstik foran sine børnEn 28-årig kvinde er torsdag afgået ved døden, efter hun blevet overfaldet og stukket med kniv i sin lejlighed på Byvangs Allé i Viby. Østjyllands Politi har i forbindelse med sagen anholdt en 38-årig mand.

Politiet modtog klokken 10.30 en anmeldelse om, at en 28-årig kvinde var blevet overfaldet i en lejlighed i Viby. Kvindens to børn, en 4-årig pige og en 6-årig dreng, var også i lejligheden under overfaldet.

Kvinden blev hastet på hospitalet, men det stod hurtigt klart, at kvinden var svært tilskadekommen. Hun afgik ved døden kort før middagstid som følge af sine kvæstelser.

I forbindelse med overfaldet havde den 4-årige pige fået nogle snitsår på hånden og blev ligeledes kørt på hospitalet. Umiddelbart havde pigen kun overfladiske skader.

Politiet fik kontakt til en 38-årig mand, der er far til de to børn, på gaden foran lejligheden, og han blev anholdt på stedet.

Manden forventes at blive fremstillet i grundlovsforhør fredag formiddag, hvor det skal bestemmes om manden skal varetægtsfængsles.

Politiet er fortsat på gerningsstedet og efterforsker episoden.

Samtidig er de sociale myndigheder blevet inddraget, med henblik på varetagelse af de to børn.