Kulturnat i Gilleleje: Festlig aften for store og små

Far og datter spiller skak.

Fredag den 6. september blev der afholdt Kulturnat i Gilleleje. Aftenen bød på et hav af hyggelige aktiviteter for alle aldre.

Den lille fiskeriby med knap 7.000 indbyggere stod for et underholdende program, da der blev taget hul på kulturnatten i fredags.

Hundredevis af mennesker i alle aldre havde lagt vejen forbi for at tage del i den festlige aften.

I løbet af aftenen havde du muligheden for at deltage i aktiviteter på Gilleleje havn, Torvet, Vesterbrogade, langs kanalen, Kulturhavnen, snedkeriet, det hvide hus Østergade, hovedgaden samt Gilleleje Gamle posthus.

I år kunne man eksempelvis opleve redningshunde til søs i færd med at lave en fremvisning.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her bliver der spillet bold.

Ikke nok med det, var der også en række danseaktiviteter og musikalske indslag på programmet.

Kulturnatten i Gilleleje har til formål at være en alsidig festlighed, hvor der både tages hensyn til den yngre og ældre målgruppe.

Derfor stod eksempelvis lokalpolitikere til rådighed for en snak, og Gilleleje Karateklub klar til at demonstrere deres færdigheder.

Du kan læse mere om Kulturnat i Gilleleje her.

Presse-fotos.dk var til stede under kulturnatten i Gilleleje og bringer et udpluk af de hyggelige billeder fra begivenheden. Se billederne nedenunder:

Det var ikke kun Gilleleje, der stod for kulturelle aktiviteter. Amager afholdt nemlig musikbingo, og her var mange amagerkanere mødt op.