Kritikerrost musiker gæster Pumpehuset i København

Illustrationsfoto.
Illustrationsfoto.

Den kritikerroste musiker optræder i Pumpehuset i København med sit kommende album. Et album, der unikt inddrager publikum.

Han har haft stor indflydelse på klubkulturen og optrådt på scener over hele verden. Nu er musikeren klar til at gæste Pumpehuset i hjertet af København med hans kommende album.

Det skriver Ritzau.

Albummet On Being udkommer i februar 2025 og er resultatet af en to-årig rejse, hvor musikeren har vendt den kreative proces om.

Han har nemlig taget en alternativ metode i brug til udarbejdelsen af sit kommende album.

I stedet for at udtrykke sine egne følelser har han indsamlet hundredevis af anonyme citater fra sit publikum og brugt dem som inspiration til musikken.

‘At formidle oplevelsen af at være er kernen i det, jeg laver musikalsk – men jeg havde ikke indset, hvilken indflydelse andres ord om at være ville have på mig, før jeg begyndte at læse databasen med tanker,’ siger musikeren i forbindelse med processen.

Senest fik publikum en smagsprøve fra det kommende album med singlen True Under Certain Conditions, der udkom onsdag den 9. oktober.

Kritikerrost producent gæster Pumpehuset

Det drejer sig om den engelske elektroniske og technoproducent Max Cooper, som har udgivet musik siden 2007.

Han har tidligere modtaget positive anmeldelser fra magasiner som Clash samt kritikerros for sit debutalbum Human.

Derudover er han også forhenværende forsker og har med en ph.d. i beregningsbiologi altid haft en interesse i, hvordan komplekse systemer fungerer – både i naturen og i vores sind.

On Being reflekterer således over dybe menneskelige følelser som sorg, håb, kærlighed og frygt. Samtidig sigter albummet mod at skabe et følelsesmæssigt spejlbillede af, hvad det vil sige at være menneske i dag.

Billetsalget starter fredag d. 18. oktober kl. 11.00 via ticketmaster.dkluger.dk og i Pumpehusets hjemmeside.

Det verdensberømte DJ- og festkoncept Boiler Room kommer til Danmark og indtager den danske festscene med fængende undergrundsmusik.

ONP.