Kamerasky Travis Scott i København

Travis Scott i København / in Copenhagen

Tæt indpakket i aggressive bodyguards, danske- og udenlandske sikkerhedsfolk gæstede den kamerasky megastjerne Travis Scott Kødbyen i København natten til torsdag.

Forud for aftenen var der blevet leveret ikke mindre end fem gamle og udkørte blå Mercedes-biler, der uden nummerplader drønede rundt i Kødbyens mørke med nattens hovedperson på bagsædet. Bodyguards, som Travis Scott havde medbragt til optagelserne, var aggressive og grove overfor den fremmødte presse og de fremmødte fans.

Flere gange faktisk så grove at politiet blev tilkaldt, og den ene gang måtte holde en af Travis Scotts bodyguards fast i begge arme til han faldt til ro. På lydoptagelser og video fra stedet trues pressen flere gange på engelsk i en sådan grad, at politiet blev alarmeret.

Det samme blev politiet, da en politimand, der i fritiden arbejder som vagt, valgte at true med parkeringsbøder og begyndte at uddele forbud mod at stå på offentlig vej.

Tidligt torsdag morgen var seancen forbi, og Travis Scott og hans følge kunne returnere Københavns fine hotel D’Angleterre på Kongens Nytorv, hvor hovedpersonen indpakket i paraplyer skyndte sig ind på hotellet.

Ophavsret/copyright Presse-fotos.dk