Kæmpe penis skyller i land på dansk strand

Bornholm

Mandag gjorde man et yderst bemærkelsesværdigt – og langt – fund på en strand. Nemlig en stor ildelugtende penis.

Det lune sensommervejr trækker stadig folk mod de danske kyster.

Normalt finder man is så langt øjet rækker, badebolde og ølmaver, men mandag gjorde man et særdeles anderledes fund på en dansk strand. Her var der nemlig skyllet en gigantisk penis i land.

Men hvem ejermanden af det abnorme forplantningsorgan er, kan endnu ikke helt fastlægges.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Sådan så det ud da hvalen skyllede i land i juli.

Penissen, der måler intet mindre end halvanden meter, stammer med alt sandsynlighed fra fra den hval, der dukkede op på Dueodde Strand i juli.

Det beskriver TV 2 Bornholm.

Meget overraskende fund

Fundet, der blev gjort af bornholmske miljøpedeller på stranden i Snogebæk, fik dem da også til at spærre øjnene lidt ekstra op.

Normalt finder de nemlig skrog, plastik og andet skrald de fjerner fra strandene.

Derfor tog de kontakt til NaturBornholm, der bestemt også var overraskede over fundet af den store penis.

“Det er et meget overraskende fund, der er kommet til os i går,” udtaler Kenneth Nielsen, der er naturvejleder på NaturBornholm, til TV 2 Bornholm.

Først troede man det måske var en søslange.

Ved nærmere undersøgelser fandt man dog ud, at af den med høj sandsynlighed stammer fra hvalen, der i juli skyllede ind på stranden i Dueodde.

Og for naturvejlederen er det gode nyheder. Det giver nemlig et bedre indblik i kønnet på hvalen, der strandede på Bornholm.

“Det betyder jo, at vi med sikkerhed kan sige, at hvalen vi fandt på Dueodde i sommer, er en han. Ellers skulle der være flere hvaler, der var omkommet i Østersøen. Det er tvivlsomt,” pointerer Kenneth Nielsen og tilføjer, at penissen lugter noget så grumt.

Penis-undersøgelse

Hvad ville du gøre, hvis du fandt en halvanden meter lang hvalpenis på stranden? Det er er nok de færreste, der ville ane det, men Kenneth Nielsen har i hvert fald en kortsigtet plan.

“Nu ryger den i fryseren, og så må vi finde ud af, hvad der skal ske med den. Og så skal vi have hvalforsker, Carl Kinze, ind over og så må vi se, hvad der sker,” afslutter han.

Carl Kinze er hvalspecialist og befinder sig tilfældigvis i øjeblikket på Bornholm.

Du kan se billederne af den store ildelugtende penis på TV 2 Bornholms artikel.

Der er ikke længe til vi går mod koldere tider i møde, og strandeture byttes ud med snotnæser. Her er en guide til, hvordan du hurtigst muligt slipper af med en forkølelse.