Herning Streetfood Festival: Kom til gratis koncerter

Illustrationsfoto.
Illustrationsfoto.

Herning Streetfood Festival inviterer til gratis koncerter og opfordrer til at tage venner, familie, kollegaer og kæreste med.

Snart bliver der taget hul på Streetfood Festival i den midtjyske by. Herning, der huser over 50.000 indbyggere, inviterer til vaskeægte fest, når koncerter og lækker mad finder vej til festivalen.

Der bliver afholdt to koncerter om aftenen i løbet af Herning Streetfood Festival, og begge koncerter er endda helt aldeles gratis.

Musikere som Zididada, Ramus Nøhr Trio, Back to Back, og James Sampson lægger vejen forbi og sørger for underholdning, når de synger i tonerne fra 90’er og 00’er hits. Koncertpladsen er også indrettet i hyggelige omgivelser, hvor man både har mulighed for sidde- og ståpladser.

Når de musikalske indslag kører, vil der være en række barer med øl, vin og cocktails til rådighed, og hvis man er rigtig frisk kan man også tage plads på dansegulvet.

Koncerterne finder sted fredag og lørdag den 9-10 august på Torvet i Herning. Både fredagsprogrammet og lørdagsprogrammet løber fra klokken 21 frem til 23.30.

Du kan læse mere om koncerterne her og selve Herning Streetfood Festival her.

Du kan også opleve Streetfood festival ved søerne, når madentusiater fra hele verden kommer forbi København. Læs mere om det gastronomiske paradis her.