Helt særlig dag: Har du husket at købe blomster?

I dag er det 'International Girlfriend Day'.
Arkivfoto

I dag er dagen mange kærestepar har ventet på. Danske kvinder bliver begravet i blomster og chokolade i kærlighedens tegn.

Danske kvinder over hele landet er blevet oversvømmet med blomster og chokolade store dele af dagen. Og det er der en helt særlig årsag til. I dag er nemlig ‘International Girlfriend Day’ eller på dansk ‘International (Pige)kæreste Dag’.

‘International Girlfriend Day’ er en fejring, der hvert år bliver afholdt den 1. august. Mærkedagen er til for at hylde de mange fantastiske kvinder verden over og anderkende deres stærke karakter.

I løbet af dagen vil kvinder således blive overdynget med kærlige ord og gerninger, og man vil gå den ekstra mil for at glæde sin kæreste. Nogle skriver et kærlighedsdigt, mens andre vælger at gå ned på knæ og fri i anledning af den særlige dag.

Det vigtigste er dog, at man værdsætter sin kæreste, og om man forkæler med blomster og chokolade, et kærlighedsdigt eller frieri er underordnet.

Så det store spørgsmål må derfor lyde: Har du husket at værdsætte din bedre halvdel i dag?

Stribevis af superstjerner gæster Royal Arena i København de kommende måneder. Presse-fotos.dk har samlet nogle af de bedste koncerter, du ikke må gå glip af. Se dem her.