28. okt. 2023 - 18:13

Helikopter til stede: Politiet affyrer skud mod ‘voldsom mand’Politiet har sent lørdag eftermiddag affyret skud mod en mand ved Musikhuset i Holstebro.

Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Lars Even, siger til TV Midtvest, at politiet så sig nødsaget til at skyde efter ‘en voldsom mand’, som havde smadret ruder ved butikker og på biler på en parkeringsplads i nærheden af Musikhuset.

En helikopter ankom til stedet, og politiet har haft spærret et område omkring Den Røde Plads, Brotorvet og Musikteateret i Holstebro af.

Manden er anholdt, og det var for at få manden anholdt, at en betjent så sig nødsaget til at trække tjenestepistolen og afgive skud.

Politiet vil ikke be- eller afkræfte, om manden er blevet ramt af skud. En reporter fra TV Midtvest, der er på stedet, fortæller, at redningshelikopteren er lettet fra pladsen bag Musikteatret i Holstebro, der ligger ikke langt fra Store Torv.

Midt- og Vestjyllands Politi skrev i første omgang på X (det tidligere Twitter):

“Vi efterforsker i øjeblikket en alvorlig hændelse i Holstebro midtby. Vi har ikke supplerende oplysninger indtil videre.”

Senere lød det:

“Vi vil meget gerne høre fra vidner til episoden på tlf: 114. Politiklagemyndigheden er tilkaldt og på vej. Afspærringen i Holstebro vil bestå nogle timer endnu. Følg vores anvisninger på stedet.”