Grusom forbrydelse ved Hovedbanegården

Offer er indlagt efter overfald søndag formiddag, men meldes ifølge politiet uden for livsfare

En 36-årig mand er indlagt på Rigshospitalet efter et overfald begået søndag formiddag i Reverdilsgade på Vesterbro i København, oplyser politiets vagtchef Stefan Ladeby til Ritzau.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 09.03, hvorefter politiet rykkede ud til stedet.

– En mand er blevet overfaldet med en ukendt genstand af flere personer. Han er uden for livsfare, men er indlagt til behandling, fortæller Stefan Ladeby.

Hvad der ligger bag overfaldet, kan politiet endnu ikke sige noget om. Dog er det ifølge Stefan Ladeby politiets vurdering, at overfaldet ikke er banderelateret.

Reverdilsgade ligger umiddelbart ved bagsiden af Københavns Hovedbanegård og løber parallelt med den nok mere kendte Istedgade.

Ifølge Stefan Ladeby er politiet søndag sidst på formiddagen fortsat til stede i området i forbindelse med efterforskningen af sagen.

– Hvis der er nogle vidner, så vil vi opfordre dem til at kontakt politiet på 1-1-4, siger Stefan Ladeby med henvisning til politiets telefonnummer.

I tragisk sag fra Danmark frygtes en 20-årig student omkommet. Søndag er der nye oplysninger i sagen fra politiet, mens de andre studenter i byen har indstillet deres fejringer.

/ritzau/

Illustrationsfoto