29. sep. 2022 - 16:14

Gangster-lignende sag om afpresning: 25-årig kvinde og 46-årig mand bag tremmerEn 25-årig kvinde og en 46-årig mand er blevet varetægtsfængslet efter trusler og vold mod en 42-årig mand i Grenaa.

Ifølge amtsavisen.dk (kræver login) er den 42-årige blevet truet med ordene ‘hvis du tager på skadestuen, siger du, at du væltede på knallert uden hjelm”.

Oprindeligt var det kun kvinden, der var blevet anholdt. Men netop som grundlovsforhøret af hende skulle til at begynde onsdag, blev det udsat, fordi det også var lykkedes at få fat i den mand, som ifølge politiet er hendes medsammensvorne.

Inden grundlovsforhøret skrev Østjyllands Politi på Twitter:

“Vi fremstiller kl. 11.00 en 25-årig kvinde ved Retten i Randers. Kvinden sigtes for vold, afpresning og trusler mod en 42-årig mand. #anklager anmoder om lukkede døre, og vi har derfor ikke yderligere”.

Efter grundlovsforhøret lød det:

“Den 25-årige kvinde blev varetægtsfængslet i fire uger. En 46-årig mand blev desuden fremstillet i samme sag og med samme sigtelser. Han blev ligeledes varetægtsfængslet i fire uger, nægtede sig skyldig og kærede kendelsen”.