Founders Club 2025: Ny festival for iværksættere

Illustrationsfoto.

Martin Thorborg lancerer ny festival for iværksættere. Festivalen Founders Club har fokus på inspiration og fællesskab.

Han står allerede bag erhvervssucceser som Jubii, Amino og Dinero – og snart slår han dørene op for en ny festival for iværksættere.

Torsdag den 3. april 2025 afholder erhversmanden Martin Thorborg således iværksætterfestivalen Founders Club for første gang.

Founders Club er et iværksætterprojekt for os. Vi har aldrig lavet noget lignende før. Men vi gør aldrig noget halvt, så jeg er sikker på, at iværksætterne får et brag af en dag, hvor de tanker ny energi og kan mærke det krible i hele kroppen for at arbejde videre med deres virksomhed,’ siger Martin Thorborg.

Her ønsker han at samle omkring 1.000 iværksættere til en dag fyldt med ny inspiration, viden og fællesskaber.

‘Jeg glæder mig enormt til at åbne dørene for tusind mennesker, som har det til fælles, at de brænder for deres virksomhed. Iværksættere er de sejeste mennesker, og jeg er sikker på, at energien bliver elektrisk. Det glæder jeg mig til at opleve,’ fortsætter erhversmanden.

Founders Club bekæmper ensomhed

Seks oplægsholdere vil i løbet af dagen give deres indspark til, hvordan iværksættere får et bedre, mere kreativt, sundere og sjovere arbejdsliv.

‘En hverdag som soloselvstændig og iværksætter kan være fagligt ensom. Med Founders Club tilbyder vi en hel dag, hvor de møder ligesindede, og hvor de samtidig propper rygsækken med ny inspiration og ny viden. Jeg håber, at mange ser den her begivenhed som en mulighed for at investere en hel dag i sig selv og i sin virksomhed,’ afslutter Martin Thorborg.

Den første udgave af Founders Club finder sted i Imperial Biografen i København og afholdes torsdag den 3. april 2025.

På foundersclub.dk vil programmet for dagen løbende blive opdateret. På hjemmesiden kan man ligeledes købe billetter.

Ærtefabrikken i Odense blev fyldt med kunst, smykker og keramik, da kreative iværksættere præsenterede unikke håndlavede kreationer for de besøgende.