Børn gjort forældreløse i grusom ulykke: Nu er der nyt i sagen

Den 26. juli blev et forældrepar på tragisk vis slået ihjel i en bilulykke i Randers. Efterfølgende er der blevet indsamlet og doneret en stor erstatning til deres to efterladte børn. Nu er der nået en ny stor milepæl.

De efterladte har på tragisk vis mistet deres kære meget pludseligt, og efterladt resten af familien i stor sorg. Moren til den ene af de dræbte, Marianne Bang Jensen, fortæller til TV2 Østjylland at det er en forfærdelig situation, som de ikke ville ønske for nogen.

“Men vi i familierne er helt enige om, at børnene bliver i familien eller nærmeste omgangskreds og ikke skal skilles ad. Vi er en stor familie og hjælper hinanden, og vi har det godt sammen”, lyder det fra moren til dræbte mand.

De to familier skal nu til at finde ind i en ny hverdag, hvor de skal have gjort det nemmest muligt for de to forældreløse børn. Familierne startede derfor en indsamling, så familie og pårørende kunne spæde lidt til, og måske gøre en lille forskel for de to børn der nu mangler det vigtigste.

På trods af, at indsamlingen egentlig var tiltænkt familie, venner og pårørende kommenterer den afdøde fars bror til TV2 Østjylland, at et opslag på Facebook gik viralt, og det siden da har tikket ind med donationer til de efterladte børn.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Stor milepæl

Da Presse-fotos.dk sidst opdaterede i sagen, fredag den 2. august, havde indsamlingen allerede rundet 200.000, og var godt på vej mod 250.000.

Nu kan TV2 Østjylland igen melde om gode nyheder i sagen, da man nu har samlet en halv million kroner ind.

Indsamlingen blev i torsdags omdannet til en erhvervsbox på Mobilepay, og der er oprettet en forening i børnenes navn. Her kan man donere et valgfrit beløb på nummer 27241.

Politiet er samtidig rykket ud til fundet af en død person og har i den forbindelse foretaget anholdelse af en ung mand. Manden blev anholdt kort fra, hvor liget blev fundet.