Familiestrid eskalerer yderligere: Ændrer navn

Siden Angelina Jolie anmodede om skilsmisse fra Brad Pitt i 2016, har kritikken haglet ned over skuespilleren. Nu slår deres fælles datter en tyk streg under fejden og ændrer sit navn.

Den 27. maj fyldte Angelina Jolie og Brad Pitts fælles datter, Shiloh Pitt, 18 år. Fremover vil hun dog ikke gå under sin fars navn Pitt. Shiloh Pitt har juridisk anmodet om at ændre sit efternavn, så hun nu går under sin mors navn og hedder Shiloh Jolie. Navneændringen trådte officielt i kraft på hendes 18-års fødselsdag.

Det skriver profilen Pop Crave, som er en profil på X, og dækker en bred vifte af kultur.

Datteren af det tidligere stjernepar ønsker med navneændringen endegyldigt at bryde med sin far. Brad Pitt har været under kraftig kritik, siden det kom frem, at vold mod Angelina Jolie og børnene var den medvirkende faktor til skilsmissen.

I dag har samtlige af eksparrets seks børn et anstrengt forhold til faderen, men det er første gang, at det har taget en drastisk drejning med et navneskift. Tidligere har deres søn, Pax Thien Jolie-Pitt, også været ude med riven og kaldt ham ‘et afskyeligt og forfærdeligt menneske’ på instagram.