Espehus Kro inviterer til byens bedste madfestival

Illustrationsfoto.

Espehus Kro åbner inden længe dørene for et storslået mad-arrangement, når de tager hul på en svensk-inspireret krebsegilde.

Espehus Kro slår snart dørene op for dette års krebsegilde. Det er en nordisk tradition, der har sin oprindelse i Sverige.

Kräftskiva, som landet øst for Øresund kalder det, er en traditionel spise- og drikkefest om sommeren. Krebsegilden afholdes typisk i løbet af sensommeren, omkring august eller september måned.

Her samles madentusiaster for at nyde krebs, serveret i selskab med frisk dild, brød, ost og snaps. Festlighederne byder også på snapsviser og bærer på farverige hatte med krebs-tema.

Nu finder den sociale fest så snart sted i Espehus Kro. Restauranten åbner dørene for et stort krebsegilde i uge 42, og der kommer ikke til at mangle noget.

Der vil som sædvanligt serveres masser af mad i form af krebs, ostetærte og friske forsyninger, men også det legendariske krebseband, Nymåne, lægger vejen forbi med livemusik og krebsedans.

Menuen består af et kilo krebs per gæst, to slags mayo, friskbagt surdejsbrød med smør og ostetærte med västerbotten og urter fra haven.

Du kan læse mere om programmet samt købe billetter her.

Krebsegilden på Espehus Kro finder sted den 6. og 7. september fra klokken 17, hvor baren åbnes for krebselskende besøgende. Det koster 395 kroner per person at deltage, og adressen er Korsdalsvej 77, Rødovre.

I en anden storslået begivenhed, bliver der fejret gigantisk jubilæumsfest med øl, musik og mangfoldighed på programmet, når Blågårds Apotek fylder år.