Drama i det centrale København

En lægebil er blandt andet også på stedet

Mindst ni udrykningskøretøjer herunder blandt andet en akutlægebil er netop rykket ud til en adresse ved Københavns Hovedbanegård

Onsdag eftermiddag har der været drama og udrykning i det centrale København.

Udrykningerne skyldes, at Københavns Politi kort før klokken 13.00 har modtaget et alarmopkald fra en adresse på Reventlowsgade tæt på Hovedbanegården i København.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Mindst ni udrykningskøretøjer er fremme på stedet

På grund af alarmopkaldet er mindst fem brandbiler fra Hovedstadens Beredskab sammen med en ambulance, en akutlægebil og flere politibiler rykket ud mod stedet.

Det bekræfter vagtchef ved Københavns Politi Martin Kajberg over for Presse-fotos.dk. Han kan dog samtidig mane til ro for borgere, der skulle være blevet nervøse.

“Vi får en anmeldelse om røgudvikling i en etageejendom og skynder os ud til stedet,” forklarer vagtchefen og tilføjer:

“Efter at have undersøgt anmeldelsen kan vi konstatere, at der slet ikke er noget i den, så vi er ved at pakke sammen igen.”

Presse-fotos.dks udsendte til Reventlowsgade fortæller, at vejen i forbindelse med beredskabets arbejde på stedet har været afspærret. Afspærringerne er igen blevet ophævet.

I en anden alvorlig sag har Presse-fotos.dk fået aktindsigt i et voldsomt anklageskrift rettet mod den 29-årige Slawomir Adrian Posniak. Han er netop blevet dømt for at have brugt rå og brutal vold mod sit værgeløse offer, indtil han til sit mistede livet.