01. dec. 2022 - 15:56

Det bliver vildt: Distortion vender tilbage til KøbenhavnDer er lagt op til den helt store gadefest, når Distortion vender tilbage til København i 2023, hvor de skal fejrer sit 25 års jubilæum.

Den vilde, støjende, festlige og rodende gadefestival har nemlig fået godkendt sin ansøgning om endnu en gadefest i hovedstaden.

Det skriver Distortion i en pressemeddelelse.

»Distortion har fået godkendt sin ansøgning hos Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning for sit 25 års jubilæumsår, som bliver afholdt 31. maj til 4. juni 2023. Festivalen fortsætter sin nye strategi fra 2022, hvor Distortion kun fik 4 støjklager,« lyder det.

LIGE NU LÆSER ANDRE: DRABET PÅ DJURSLAND: MAND DØMT FOR BORTSKAFFELSE AF FRANKS LIG

Distortion har hver gang været scenen, hvor der både festes til langt ud på natten, hvor gæsterne danser, hygger og drikker. Men gadefesten har i den grad også været mål for en masse kritik, fordi når festen er overstået er der intet andet en skrald og tis på vejene, hvor festen har stået på.

Men nu har Distortion lagt en ny strategi, som startede sidste år. Denne nye måde at afholde festen på, har givet samlet fire støjklager, siger Thomas Flerquin, der er stifter af Distortion.

Men om antallet af klager bliver færre eller flere, må tiden vise.ANDRE LÆSER OGSÅ