Dem mistede vi i 2022

Danmark måtte i 2022 sige farvel til en række kendte navne. Presse-fotos.dk bringer her en liste over markante, danske personligheder, som vi mistede i det forgangne år.

Sydney Lee

Sidney Lee med det borgerlige navn Sidney Hassel Hansen var en dansk reality-stjerne. Han afgik ved døden den 16. maj og blev 43 år gammel.

Hugo Helmig

Sangeren Hugo Helmig døde den 23. november i en alder af blot 24 år.

Hans far Thomas Helmig fortalte om sønnens død i et rørende Instagramopslag.

Uffe Ellemann-Jensen

Uffe Ellemann-Jensen døde den 18. juni og blev 80 år gammel. Han er Danmarks tidligere udenrigsminister og har været formand for Venstre. Han er samtidig far til Venstres nuværende formand Jakob Ellemann-Jensen.

SE OGSÅ: UFFE ELLEMANN-JENSEN BISÆTTES I DAG

Ilse Jacobsen

Iværksætteren og designeren Ilse Jacobsen døde den 23. oktober efter et længere kræftforløb. Hun blev 62 år gammel. Det var angiveligt lymfekræft, som Ilse Jacobsen led af.

SE OGSÅ: ILSE JACOBSEN ER DØD EFTER LÆNGERE KRÆFTFORLØB

Povl Dissing

Sangeren Povl Dissing døde i en alder af 84 år den 18. juli 2022. Han døde i sit hjem efter længere tids sygdom.

Mogens Palle

Den kendte boksepromoter Mogens Palle døde den 27. august i en alder af 88 år. Mogens Palle døde efter længere tids sygdom.

Stig Hoffmeyer

Stig Rode Hoffmeyer var en dansk skuespiller, der blandt andet medvirkede i Langt fra Las Vegas, Gøngehøvdingen og Rejseholdet. Han døde i en alder af 82 år den 25. november.

Jens Arentzen

Jens Arentzen var en dansk skuespiller, instruktør, manuskriptforfatter og foredragsholder. Han døde den 22. november i en alder af 64 år.

Lars Engels

Lars Engels var en dansk dokumentarfilmsinstruktør tidligere ansat i DR. Han blev 80 år gammel og døde den 14. august.