02. dec. 2022 - 10:41

Hugo Helmig er dødSangeren Hugo Helmig er død – han afgik ved døden den 23. november kun 24 år gammel

Det oplyser hans far Thomas Helmig på Instagram.

‘På dit alt for korte livs sidste aften, sad vi to sammen i sofaen i din lejlighed. Vi spiste og så “Notting Hill” og vi snakkede og vi snakkede. Du var så fuld af håb, drømme og planer for fremtiden. Jeg var hos dig hele natten og mens du sov, gav dit lille hjerte op. Og nu er du så pludselig ikke “her” længere men lever videre et sted “Dybt inde i mit hjerte” hvor jeg vil bære dig med ømhed, stolthed og betingelsesløs kærlighed resten af mit liv. Jeg er så uendeligt taknemmelig for hvert eneste sekund jeg fik sammen med dig. For evigt – Far,’ det skriver Thomas Helmig på Instagram.

På sangerens egen Instagramprofil har familien også skrevet en tekst.

‘Hugo Helmig gik bort onsdag d. 23 november. Hugo havde et alt for kort, men godt liv der har sat sig spor i mange mennesker. Hugo ville gerne have været hos os, og han havde mange planer og håb for fremtiden,’ skriver familien.

‘Hans liv og virke som musiker lever videre i de mennesker der kendte ham og kendte til ham. Hugo’s person var gennemsyret af humor, quirkyness, talent, sødme, visdom og mod, og han vil blive så uendeligt savnet for altid. Denne profil og Hugos Facebook vil herefter blive lukket på et tidspunkt. KH Hugos familie.’

Hugo Helmig Toft Simonsen var søn af den tidligere fotomodel, Renée Toft Simonsen, og den mangeårige popsanger, Thomas Helmig.

Du kan læse mere om sagen ved at klikke HER

SE OGSÅ: HUGO HELMIG DØD – HER ER BLOMSTERHAVET, HVOR SANGEREN ER STEDT TIL HVILEANDRE LÆSER OGSÅ