02. dec. 2022 - 11:19

Hugo Helmig død – her er blomsterhavet, hvor sangeren er stedt til hvileSageren Hugo Helmig er afgået ved døden i en alder af 24 år. Et smukt blomsterhav pynter nu stedet, hvor han er stedt til hvile

Hugo Helmig afgik ved døden den 23. november 2022.

Det har hans far Thomas Helmig netop fortalt på sin Instagramprofil.

SE OGSÅ: HUGO HELMIG ER DØD

I forbindelse med Hugo Helmigs død, er der blevet lagt et stort blomsterhav for sangeren på Vestre Kirkegaard i Aarhus.

‘På dit alt for korte livs sidste aften, sad vi to sammen i sofaen i din lejlighed. Vi spiste og så “Notting Hill” og vi snakkede og vi snakkede. Du var så fuld af håb, drømme og planer for fremtiden. Jeg var hos dig hele natten og mens du sov, gav dit lille hjerte op. Og nu er du så pludselig ikke “her” længere men lever videre et sted “Dybt inde i mit hjerte” hvor jeg vil bære dig med ømhed, stolthed og betingelsesløs kærlighed resten af mit liv. Jeg er så uendeligt taknemmelig for hvert eneste sekund jeg fik sammen med dig. For evigt – Far,’ det skriver Thomas Helmig på Instagram.

Æret være Hugos minde.ANDRE LÆSER OGSÅ