Dansk stjernepar skal skilles

Efter otte års ægteskab er det nu slut for et dansk stjernepar, der netop har annonceret på deres sociale medier, at de skal skilles

Hun er TV-personligheden, og han er håndboldekspert – men de har nu begge i fællesskab besluttet at ende deres ægteskab og gå hver til sit.

Det sker efter otte år sammen bekræfter de to 47-årige Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsen begge.

“Med kærlighed til hinanden og til vores fælles historie har vi i fællesskab besluttet, at vores vej som ægtefolk ender her,” skriver Andrea Elisabeth Rudolph på sin Instagram-profil.

Hun og Claus Møller Jakobsen er blevet gift i 2016 og har nået at få to børn sammen. Det er den otteårige Alfred og den seksårige Arthur.

Familien har indtil nu boet sammen i en stor villa i Valby.

‘Vi skilles som gode venner og fokuserer nu al vores energi på at støtte vores børn igennem en svær tid som den gode familie, vi fortsat vil være sammen,’ skriver Andrea Elisabeth Rudolph.

TV-personligheden frabeder sig samtidig yderligere kommentarer omkring skilsmissen.

Andrea Elisabeth Rudolph er tidligere radio- og TV-vært, men er siden startet op som iværksætter med sit skønhedsbrand Rudolph Care.

Claus Møller Jakobsen er tidligere håndboldspiller for mange spanske storklubber samt det danske landshold.

Han arbejder i dag som kommentator på TV 2.

Der er sket en alvorlig hændelse i København, hvor der er affyret flere skud på åben gade. I den forbindelse er politiet rykket ud og har afspærret et område.