Claus Hempler giver koncerter på Heartland Festival

Illustrationsfoto: Claus Hempler giver koncert på Heartland Festival.
Illustrationsfoto.

Claus Hempler giver intimkoncerter på Heartland Festival på Noma. Her kan du opleve sange fra hans prisvindende album.

Den danske musiker gæster i starten af oktober måned Heartland Festival. I den forbindelse giver han to intimkoncerter i de smukke omgivelser på Noma.

Musikeren har for længst cementeret sin position som en af Danmarks mest tidsløse artister. Han fik sit gennembrud tilbage i slutningen af 1980’erne med Odense-bandet Fielfraz, som udgav tre studiealbums.

Bandet gik sidenhen i opløsning i 1996, og Claus Hempler fortsatte som solist.

Nu lægger den danske sanger, sangskriver og musiker altså vejen forbi Heartland Festival. Det gør han torsdag den 3. oktober og fredag den 4. oktober.

Koncerterne tager udgangspunkt i sange fra hans seneste album Kuffert fuld af mursten fra 2019. Albummet var hans første soloplade på dansk og etablerede ham som ‘musikernes musiker’.

Claus Hempler modtog som følge af albummet blandt andet også både Dan Túrell-medaljen og F.P. Jacs Mindelegat, og i 2020 priserne Årets Album og Årets Tekstforfatter ved uddelingen af Steppeulven.

Heartland er en festival i forlængelse af koncerterne på Egeskov på Fyn. Heartland på Noma foregår dermed som festivalens efterårsresidens.

Med rejsen fra Egeskov Slot på Fyn til Holmen på Noma tager Heartland sin festival-erfaring med musik og kunstnere i verdensklasse, nye talenter, mad, samtaler og kunst på tværs af kunstformer og formater.

Du kan købe billetter til Claus Hempler-koncerterne her.

Dansk rapper rammer global Spotify-chart.

ONP.