Caroline Wozniacki til US Open: Lugter af cannabis på banerne

Sportsstjerner er som regel lig med sundhed og skarp træning.

For tennisstjernerne, der lige nu løber rundt på banerne til US Open, blæser der nye vinde. Nogle vinde der kan være ganske forstyrrende under træningen.

Den store tennis turnering der finder sted i New York, er altså offer for deres egen placering af turneringen.

Illustrationsfoto

Der sker mange sjove ting i New York, og der bliver angiveligt også røget mange sjove ting.

Caroline Wozniacki har i et interview med EB givet udtryk for at hun i hvert fald ikke er i tvivl om, hvad der bliver røget rundt om i parkerne.

Der er mange sjove lugte i New York.

En af dem, man ikke kan undgå at stifte bekendtskab med, er lugten af cannabis. Specielt ikke, hvis man er til US Open.

‘Jeg kunne godt lugte det på et tidspunkt i andet sæt. Man vil helst ikke være i sådan en lugt, men det er jo ikke noget, som man kan gøre noget ved’, siger hun til Ekstra Bladet og resten af den danske presse. 

Tennisanlægget ligger midt i Flushing Meadows Corona Park i Queens. Marihuana er fuldt ud lovligt i staten New York, så her kan man godt opleve en joint eller to blive tændt.

De har også snakket med Clara Tauson, der ligeledes har oplevet den krydrede lugt omkring træningsbanerne.

‘Det lugter jo af det i hele byen. Især ovre på træningsbanerne i parken, hvor de står og hygger sig. Der kan man godt lugte det’.

Hvis de to tennis darlings havde overvejet at gå en tur i parken, så må de nok vente lidt endnu. Både Wozniacki og Tauson skal i aktion igen torsdag, hvor anden runde i turneringen venter på dem.

Sådan gik det Wozniacki i første runde