ARoS: Sidste chance for anmelderrost udstilling

ARoS.
ARoS

ARoS inviterer til udstillingsbesøg, inden anmelderrost udstilling endegyldigt lukker. Kom og oplev en af Danmarks mest indflydelsesrige kunstnere.

Kunstmuseet i Aarhus, som bedre er kendt under navnet ARoS, er for tiden aktuel med en udstilling. Den har høstet adskillige roser blandt publikum og anmeldere.

Richard Mortensens udstilling ‘Mellem Linierne’ har prydet museet siden den 23. marts, og mange besøgende har lagt vejen forbi den spektakulære udstilling.

Men snart er det forbi. Den anmelderroste udstilling lukker endegyldigt den 1. september 2024.

‘Mellem Linierne’ på ARoS fokuserer på Richard Mortensens surrealistiske kunst, som prægede store dele af hans karriere. Han opnåede stor succes i både den danske og internatonale scene med sin alternative farverige kunstnerstil og oeuvre.

Richard Mortensen blev født i 1910 og nåede frem til sin død i 1993 at implementere sig i surrealismens kunstverden, hvor han opnåede anerkendelse som en af Danmarks mest indflydelsesrige kunstnere.

Fredagsbar på ARoS

Udover at se Richard Mortensens udstilling, får du også mulighed for at gæste fredagsbaren på ARoS fredag den 2. august klokken 17. Der er linet op til fest, når DJ CARO mixer lyd og baren sørger for drinks.

Du kan endda tage en gæst med helt gratis, hvis du har et årskort.

Richard Mortensens udstilling ‘Mellem Linierne’ løber frem til den 1. september 2024.

Du kan læse mere om udstillingen her.

Der findes en række kulturelle tilbud i Danmark. Blandt andet kan du opleve mange museer i København uden at sprænge budgettet. Presse-fotos.dk har samlet 14 museer, du med fordel kan besøge.