12. okt. 2023 - 14:24

Advarsel! Svindlere udgiver sig for at være politietVestegns Politi har netop udsendt en advarsel via deres sociale medie, X, efter flere borgere har rapporteret svindelopkald fra et telenummer, der ligner politiets eget og ender på 1448. Svindlerne forsøger at narre borgere til at udlevere følsomme bank oplysninger.

Svindlernes metode involverer opkald fra et telenummer, der er designet til at ligne politiets officielle nummer. Når de ringer op, beder de de intetanende ofre om at oplyse betalingskort og bankkonto oplysninger. Det er vigtigt at bemærke, at politiet aldrig vil anmode om sådanne oplysninger via telefonopkald.

Politiet opfordrer alle borgere til at være opmærksomme og forstå, at dette er en klar svindel. Hvis nogen modtager et sådant opkald, bør de omgående lægge på og ikke dele nogen personlige eller økonomiske oplysninger med svindlerne.

Hvis du er blevet udsat for denne type svindelopkald eller har yderligere oplysninger, opfordrer Vestegns Politi dig til at kontakte dem på nødnummeret 114. Det er vigtigt at rapportere disse hændelser, så myndighederne kan tage de nødvendige skridt for at stoppe svindlerne og beskytte samfundets medlemmer.