40-årig anholdt for voldtægt af 18-årig

En 40-årig mand er mistænkt for at voldtage en 18-årig kvinde. Han er nu anholdt.

Politi har anholdt en 40-årig mand, der mistænkes for at stå bag en voldtægt og et voldtægtsforsøg.

Den mand, politiet tirsdag den 1. oktober 2024, har anholdt, er sigtet for et voldtægtsforsøg i maj måned 2024 og for natten til lørdag den 24. august 2024 at have voldtaget en 18-årig kvinde.

Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse, hvor de også forklarer, at begge forhold er begået i Hvidbjerg.

“Vi har haft efterforskere til at arbejde med de konkrete sager, samtidig med at politikredsens vagtcentral og patruljer den seneste tid har holdt et ekstra vågent øje med området. Efterforskningen har i dag ført til anholdelse af den sigtede. Vi håber, at anholdelsen kan være med til at skabe tryghed for beboerne i lokalsamfundet,” siger politikommissær Theis Thylstrup, der er leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet i Midt- og Vestjyllands Politis centrale efterforskning – i pressemeddelelsen.

Den 40-årige mand, der er bosiddende på Thyholm, vil onsdag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holstebro, skriver kredsen.

Midt- og Vestjyllands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke gå i yderligere detaljer om sagen.

Mange superstjerner gæster Royal Arena i København. Presse-fotos.dk har lavet en liste over de store navne, der lægger vejen forbi.

Arkivfoto.