33-årig mand anholdt efter biljagt: Hans mor blev også sigtet

En 33-årig mandlig bilist forsøgte søndag aften at køre fra politiet. Men han endte med at kørte galt, modtage behandling på skadestuen – og få en lang række sigtelser.

Det skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

Biljagten begyndte, da en patrulje på Århusvej i Randers SV ville standse den 33-årige i et rutinetjek. Den 33-årige nægtede dog at holde ind til siden og kørte videre ad Hammelvej og ned på Østjyske Motorvej i nordlig retning. 

Flere patruljebiler deltog i biljagten, men den 33-årige fortsatte, og omkring afkørslen til Purhus kørte han op i en anden bil, bagfra. Derefter væltede hans egen bil og kurede hen ad motorvejen. 

LÆS OGSÅ: Mand stjal elefant

Den 33-årige fik nogle mindre skader, men han var i stand til selv at komme ud af bilen, og under den efterfølgende anholdelse gjorde han kraftig modstand og bed en betjent i benet. 

Den 33-årige er foreløbig sigtet for at have forvoldt fare for andres liv og førlighed, for kørsel uden førerret, da han er frakendt kørekortet, for ikke at efterkomme politiets anvisninger, for at have lagt hindringer i vejen for politiets arbejde, for vold mod polititjenestemand og for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en mindre mængde hash på sig. 

Bilen tilhørte i øvrigt hans mor, der blev sigtet for at have overladt sit køretøj til en person uden kørekort.